Usluge

Usluge

Nadzor

U ime investitora provodimo stručni nadzor za građenje objekata. Vodimo brigu o tome da se sve odvija u skladu s glavnim projektom, odnosno građevinskom dozvolom, Zakonom o prostornom uređenjeu i gradnji te u skladu s posebnim propisima. Nadzorom osiguravamo pravovremeni završetak radova.

nadzor građevinskih radova
poslovno savjetovanje

Savjetovanje

K.A.M. d.o.o. pruža savjetodavne usluge iz područja građenja i projektiranja objekata. Konzalting se sastoji od tri faze koje započinju analizom investicije, a završavaju primopredajom radova. Izrađujemo predinvesticijske studije, pripremamo gradnju objekata i pružamo usluge tijekom same gradnje što uključuje upravljanje i nadzor nad gradnjom.

Građenje

Gradimo objekte visokogradnje, niskogradnje, stambene i poslovne zgrade, škole, vrtiće, hotele i slične građevine. Izvodimo pripremne radove, građevinske, obrtničke i instalaterske poslove. Također vršimo ugradnju i montažu opreme, gotovih građevinskih elemenata i ostalih građevinskih proizvoda. Izvodimo radove na rekonstrukciji postojećih građevina, dogradnju i nadogradnju, tj. pružamo usluge u svim segmentima građevine.

Građevinar