O nama

O nama

O NAMA

Tvrtka K.A.M. d.o.o. osnovana je 2008 g. sa sjedištem u Podstrani, Split. Od samog početka naše područje djelatnosti vezano je za izvođenje armiranobetonskih radova u visokogradnji. Tijekom godina rada, zahvaljujući stalnom ulaganju u tehničku opremu i edukaciju djelatnika, dolazi do stalnog povećanja broja djelatnika i širenja ponude raznovrsnosti poslova koje smo u mogućnosti obaviti. Tvrtkom koja ima suglasnost za obavljanje građevinskih radova, visokoobrazovanim tehničkim kadrom te kvalificiranim djelatnicima s dugogodišnjim iskustvom rada na domaćem i inozemnom tržištu, stojimo na usluzi našim Investitorima u relizaciji njihovih projekata.

MISIJA

Izvođenje građevinskih radova kroz održavanje i razvoj poslovnih odnosa s partnerima.Voditi računa da naša djelovanja budu zasnovana na etičkom poslovanju, zaštiti i sigurnosti na radu.Misija KAM gradnje je zadovoljstvo klijenata i doprinos gospodarskom napretku cjelokupne zajednice.

VIZIJA

Ostati vodeća tvrtka u izgradnji poslovno – stambenih objekata na području Splitsko – dalmatinske županije i prepoznatljiva na širem području Republike Hrvatske. Zahvaljujući posebnim znanjima i vještinama naših zaposlenika, dugogodišnjom tradicijom i pouzdanošću nastojimo biti strateški partner od povjerenja.